WatchGuard

Smart Security, Simply Done

WatchGuard is al meer dan 20 jaar een pionier op het gebied van geavanceerde cyberbeveiligingstechnologie en leverde het als eenvoudig te implementeren en eenvoudig te beheren oplossingen. Met de toonaangevende netwerkbeveiliging, beveiligde Wi-Fi, multi-factor authenticatie en netwerkintelligentieproducten en -services, biedt WatchGuard meer dan 80.000 kleine en middelgrote bedrijven van over de hele wereld de mogelijkheid hun belangrijkste activa te beschermen. In een wereld waarin het landschap van cyberbeveiliging voortdurend in ontwikkeling is en er dagelijks nieuwe bedreigingen ontstaan, maakt WatchGuard enterprise-grade cyberbeveiligingstechnologie toegankelijk voor elk bedrijf. WatchGuard heeft zijn hoofdkantoor in Seattle, Washington, met kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika.

WatchGuard heeft wereldwijd bijna een miljoen geïntegreerde, multifunctionele functies voor het beheer van bedreigingen geïmplementeerd. Onze kenmerkende rode vakken zijn ontworpen als de slimste, snelste en meest gemene beveiligingsapparaten in de branche, waarbij elke scan engine op maximaal vermogen draait.

Tabletop Firebox Appliances

Kleine vormfactor, hoge prestaties, totale veiligheid, tafelmodel apparaten met optionele ingebouwde Wi-Fi mogelijkheden, ideaal voor SMB en filiaal locaties.

Rackmount Firebox Appliances

1U rackmount, total security appliances met enorm snelle prestaties, ideaal voor middelgrote en gedistribueerde organisaties.