Veiligheid voor de thuiswerkplek

Laat thuiswerkers uw bedrijf niet tot stilstand brengen!

€2,50

Nu vanaf

Geen lange termijn contracten en per maand opzegbaar!

Zonder contract en zolang u het nodig hebt!

Threat Detection & Response

Malwarebedreigingen blijven hun focus richten op kleine en middelgrote bedrijven en gedistribueerde ondernemingen, zonder einde in zicht. Maar hoe gaan deze organisaties met beperkte middelen en een beperkt budget de strijd tegen geavanceerde aanvallen winnen?
De Excepta-hardware maakt gebruik van meerdere detectiemethoden om bekende en onbekende bedreigingen op te vangen. Door de correlatie en prioritering van gegevens over netwerk-, eindpunt- en bedreigingsinformatie, kunnen gebruikers vol vertrouwen reageren op de meest ernstige aanvallen voordat schade wordt aangericht.
Uw back-upoplossing is het laatste redmiddel in de IT van een bedrijf. Volledige storing moet worden voorkomen met de nieuwste generatie beveiligingssoftware!

DNSWatchGo

Door de gevaren die wij allemaal lopen, niet alleen door het corona virus maar ook digitaal, wil Alkum bedrijven helpen met goede beveiliging voor de thuiswerkers, daarom wordt DNSWatchGo voor de eerste maand gratis aangeboden!

Of U nu werkt vanuit een thuiskantoor, een coffeeshop of een hotelkamer, de moderne werknemer geniet van de mogelijkheid om productief te zijn waar hij zich het prettigst voelt. Tegenwoordig werkt driekwart van de wereldwijde werknemers op afstand minstens één dag per week. Op dit moment is het aantal thuiswerkers explosief toegenomen en is veiligheid nog belangrijker geworden! Als gevolg hiervan wordt meer en meer van uw bedrijf buiten het netwerk uitgevoerd en buiten uw traditionele beveiligingstools. WatchGuard DNSWatchGO biedt bescherming op DNS-niveau en inhoudsfiltering die uw bedrijf beschermt tegen phishing, ransomware en andere aanvallen, zelfs wanneer uw gebruiker zich buiten het netwerk bevindt, zonder een VPN nodig te hebben. Corona heeft ons in haar greep maar laten we ons wel goed wapenen tegen aanvallers die misbruik maken van de huidige ellende die ons allemaal raakt!

Multi-Factor Authenticatie

De unieke MFA-oplossing helpt u niet alleen om de kans op netwerkonderbrekingen en gegevensinbreuken als gevolg van verloren of gestolen inloggegevens te verkleinen, maar we leveren deze belangrijke mogelijkheid volledig vanuit de cloud voor eenvoudige installatie en beheer.
AuthPoint gaat verder dan traditionele 2-factor authenticatie (2FA) door innovatieve manieren te overwegen om gebruikers positief te identificeren, en ons grote ecosysteem van integraties van derden betekent dat u MFA kunt gebruiken om de toegang tot het netwerk, VPN’s en cloudtoepassingen te beschermen. Zelfs niet-technische gebruikers vinden de AuthPoint mobiele app eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken!

Wacht niet met de juiste beveiliging!

Neem contact met ons op om deze aanbieding te gebruiken voor zolang het voor U noodzakelijk is. Simpel, veilig en binnen minuten geinstalleerd!

Gestolen wachtwoorden bieden het snelste pad naar uw netwerk

Onveilige wachtwoorden worden bij 81% van de cyberaanvallen wereldwijd misbruikt en 61% van alle aanvallen is gericht op bedrijven met minder dan 1.000 werknemers. Hoewel opleiding en training van werknemers kan helpen, is authenticatie nodig om aanvullend bewijs te vereisen om deze trend te keren. van identiteit die verder gaat dan een eenvoudige gebruikersnaam en wachtwoord, en breed inzetbaar is voor alle bedrijven – ongeacht hun grootte. Alleen dan kunnen cybercriminelen gestolen gegevens niet meer gebruiken om toegang te krijgen tot systemen en deze te infecteren of gegevens te stelen.

Ondermijnen werknemers de bedrijfsbeveiliging met gedeelde wachtwoorden?

De meeste werknemers proberen niet opzettelijk de beveiliging van het bedrijf in gevaar te brengen; u moet zich echter afvragen welke wachtwoordpraktijken ze nu gebruiken om het hoofd te bieden aan de wildgroei aan online accounts die ze vereisen. Volgens een vaak geciteerde studie van Microsoft Research: “De gemiddelde gebruiker heeft 6,5 wachtwoorden, die elk op 3,9 verschillende sites worden gedeeld. Elke gebruiker heeft ongeveer 25 accounts waarvoor wachtwoorden nodig zijn en typt gemiddeld 8 wachtwoorden per dag. ”

Uit een Dashlane-enquête uit 2015 bleek dat elke persoon meer dan 90 online accounts had en zijn wachtwoord in het voorgaande jaar moest resetten met een link “wachtwoord vergeten”. Bedrijven die het vaak opnieuw instellen van wachtwoorden nodig hebben, maken het voor gebruikers nog moeilijker om sterke wachtwoorden te maken en ze later terug te roepen. In deze omgeving is het begrijpelijk dat gebruikers hun wachtwoorden hebben vereenvoudigd, waardoor ze wachtwoorden kunnen maken die kunnen worden geserialiseerd, en ze beperken tot een paar die worden gebruikt in meerdere accounts.

Voor bedrijven, aangezien werknemers eenvoudigere en zwakkere wachtwoorden gebruiken, lopen netwerkbronnen een groter risico op inbreuk. Erger nog, wanneer de inloggegevens van een werknemer worden gestolen van andere sites en de inloggegevens hetzelfde wachtwoord bevatten waarmee ze toegang krijgen tot uw bevoorrechte netwerken, kunnen de hackers de voordeur binnenlopen en zich voordoen als de gebruiker … en u bent niet de enige wijzer.

We hebben de limiet bereikt van de bescherming die alleen op wachtwoord gebaseerde toegang tot systemen kan bieden. Wat nodig is, zijn aanvullende maatregelen om de identiteit van de gebruiker te waarborgen … en dat is wat multi-factor authenticatie (MFA) biedt.

Hoe stelen hackers inloggegevens?

Aangezien gebruikersnamen en wachtwoorden vaak de enige hindernis zijn om toegang te krijgen tot systemen die financiële beloningen opleveren, hebben hackers er veel belang bij gehad deze op te heffen wanneer ze kunnen. Enkele veelvoorkomende manieren om deze informatie te compromitteren zijn:

  • Phishing / Spear-Phishing: criminelen gebruiken e-mail om te proberen gebruikers ertoe te brengen inloggegevens in webpagina’s of formulieren in te voeren. Het ziet er overtuigend uit als een e-mail van een persoon of bedrijf waarmee de gebruiker een relatie heeft, en soms zal het zeer gericht zijn op een specifiek individu (speervissen) waarvan wordt aangenomen dat het veel geprivilegieerde systeemtoegang heeft.
  • Brute Force: met eenvoudigere wachtwoorden die weer in gebruik worden genomen, zullen criminelen veelgebruikte wachtwoorden proberen totdat ze er een vinden die werkt. Ze hebben zelfs geautomatiseerde scripts geschreven die eenvoudige beveiligingen omzeilen, zoals een limiet op het aantal authenticatiepogingen binnen een bepaald tijdvenster. Onthoud dat voor bedrijven zonder MFA ze slechts één combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord nodig hebben om te werken.
  • Wi-Fi Evil Twin: met behulp van een gemakkelijk te vinden apparaat van $ 99 kunnen criminelen in een druk gebied zitten en zich voordoen als een legitieme wifi-hotspot. Wanneer mensen verbinding maken, is de crimineel in feite een MitM (man-in-the-middle), die netwerkverkeer en zelfs de toetsaanslagen van een gebruiker observeert terwijl hij verbonden is. Studies hebben aangetoond dat mensen regelmatig bankrekeningen controleren, online winkelen en ja, zelfs toegang krijgen tot bedrijfsnetwerken, terwijl ze op openbare wifi zijn.

Zodra ze geldige inloggegevens hebben, zullen ze ze gebruiken om toegang te krijgen tot systemen en gegevens te stelen, bronnen met botnets te gebruiken, ransomware te installeren en zelfs meer inloggegevens te stelen die andere netwerken en persoonlijke gegevens zouden kunnen ontgrendelen.

Betrek medewerkers bij hun eigen bescherming!

TDR

De Host Sensor breidt zichtbaarheid van bedreigingen uit tot het eindpunt. De WatchGuard Host Sensor stuurt continu heuristische en gedragsgegevens naar ThreatSync voor correlatie en scoring.

DNSWatch

Inbegrepen bij onze aanbieding, DNSWatch-service blokkeert aanvallen en leert werknemers phishing-aanvallen beter te identificeren.

AuthPoint

Onze unieke multi-factor authenticatie (MFA) oplossing helpt netwerkverstoringen en datalekken als gevolg van verloren of gestolen inloggegevens te verminderen.

Wacht niet langer!

Profiteer nu van deze aanbieding en gebruik de oplossingen zolang nodig is met een minimum afname van één maand!