Quest software

Eenvoudige oplossingen voor een complexe wereld

Onze samenwerking met Quest gaat al meer dan 15 jaar terug en we zijn nog steeds overtuigd van hun uitstekende steeds innoverende product programma. We mogen onszelf dan ook wel een Quest house noemen met een Gold + partner status.

Uw technologische uitdagingen houden nooit op met veranderen, dus wij ook niet. Of het nu gaat om gegevensexplosie, cloud-uitbreiding, beveiligingsrisico’s of iets nieuws, met u werken we samen bij het oplossen van uw moeilijkste IT-uitdagingen. Quest biedt sinds 1987 software-oplossingen voor de snelle wereld van IT voor ondernemingen. Met Quest kunnen u en uw organisatie minder tijd besteden aan IT-beheer en meer tijd aan bedrijfsinnovatie.

Quest is een wereldwijde leverancier voor 130.000 bedrijven in 100 landen, waaronder 95% van de Fortune 500 en 90% van de Global 1000. Ze hebben dus de ervaring om u te helpen uw gegevens te beheren en te beschermen, uw hybride omgevingen onder controle te houden, te houden bijhouden van alle apparaten die op het netwerk zijn aangesloten, blijven compliant en bepalen elke identiteit in de hele onderneming.

 

Producten die we o.a. ondersteunen zijn:

Data protectie

Microsoft Platform Management

Platform Monitoring

Database Management