Alkum

Your Trusted Advisor


Alkum werkt al ruim 15 jaar met dezelfde leveranciers en heeft hierdoor een krachtige positie verworven. Door de focus altijd op kwaliteit te hebben gehad, in plaats van snel te willen groeien en te leveren wat er te leveren valt, zorgen wij er altijd voor dat de klantwens vervuld wordt. Natuurlijk hebben wij een bepaalde filosofie over IT structuren en hoe klanten het meeste uit IT kunnen halen. Dit is ook direct de reden waarom wij hebben gekozen voor onze aangesloten leveranciers. Ook zij hebben de focus om kwaliteit te leveren tegen goede prijzen.

Vakmanschap is service!
Iedere klant is uniek en dus ook iedere IT oplossing die geboden wordt. Door in gesprek te gaan met de klant, en onze achterliggende leveranciers, kunnen wij zeer snel en vakkundig achterhalen wat er noodzakelijk is om de juiste keuzes te kunnen maken. Wij zijn ons er ook van bewust dat het best zo kan zijn dat onze leveranciers geen match zijn en wij zullen de klant dan bijstaan om alsnog een juiste keuze te maken. Dit heet vakmanschap en service!

Alkum doet zaken met klanten in diverse verticalen en grootte variërend van klein naar Enterprise organisaties. Door vast te houden aan gelijkheid proberen wij iedere klant gebruik te laten maken van Enterprise technologie zonder hiervoor enorm veel te hoeven betalen.