Microsoft

De ontwikkelingen in mobiliteit en de ‘cloud’ gaan enorm snel en zijn van groot belang voor iedereen. Daarom hebben we bij Microsoft drie grote ambities (more personal computing, build the intelligent cloud en reinvent productivity). Deze ambities vormen de basis van onze kernactiviteiten en de digitale transformatie van onze klanten. Het belangrijkste is dat deze ambities onze klanten kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen: de competitie aan blijven gaan in een snel veranderend landschap en het duurzaam laten groeien van hun onderneming.

Digitale transformatie gaat niet alleen over technologie – het vergt een vernieuwde kijk op bestaande businessmodellen. Het betekent dat we intelligente systemen moeten omarmen die mensen, data en processen op een andere manier bij elkaar brengen. De uitdagingen zijn voor elk bedrijf hetzelfde; je wilt je klant aan je binden, medewerkers in staat stellen zo goed en efficiënt mogelijk te werken, processen optimaliseren en producten vernieuwen. Microsoft wil klanten in staat stellen een moderne werkplek te crëren die aanhaakt op de veranderingen in de markt, maar die ook productiviteit verhoogt en een moderne beveiliging garandeert. Microsoft is als geen ander bedrijf in de wereld in staat om hierin voorop te lopen, door onze unieke positie bij zowel consumenten als organisaties. We zijn een bedrijf met een lange geschiedenis, maar blijven onszelf opnieuw uitvinden en betrekken klanten en partners bij elke stap die we daarin zetten.

Windows server OS

Windows Server 2019 is het besturingssysteem dat on-premises omgevingen met Azure overbrugt, extra beveiligingslagen toevoegt en u helpt bij het moderniseren van uw toepassingen en infrastructuur
office 2019

Office

Voor klanten die niet klaar zijn voor de cloud, is Office 2019 de volgende on-premises versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access en Publisher. Anders is Office365 een goed alternatief.

Azure

Los uw zakelijke problemen op met bewezen combinaties van Azure-services en gerelateerde producten. Of u nog maar net bent overgegaan naar de cloud of al jarenlang cloud toepassingen ontwikkelt.

Virtuele Azure Windows-machines bieden beveiligde, gevirtualiseerde infrastructuur met een hoge schaalbaarheid op aanvraag met Windows Server. Ontdek met onze snelstartgidsen, zelfstudies en voorbeelden hoe u virtuele Windows-machines maakt, configureert, beheert en schaalt.

Hybride Cloud

Lever consistentie van toepassingen, naadloos beheer van gegevens, adresbeveiliging en -beheer en neem nieuwe bedrijfsscenario’s op in on-premise, cloud en edge-omgevingen.

Back-up & DR

Zelfs een kleine storing kan u in een nadelige concurrentiepositie brengen. Zorg dus dat u klaar bent met een bedrijfscontinuïteitsplan met noodherstel voor al uw grote IT-systemen, zonder de kosten van secundaire infrastructuur.

Serverless

Lever meer waarde aan de kern van uw bedrijf door de tijd en middelen die u uitgeeft aan infrastructuurgerelateerde vereisten te minimaliseren. Gebruik volledig beheerde, end-to-end Azure serverloze oplossingen om de productiviteit van ontwikkelaars te vergroten, bronnen te optimaliseren en het innovatietempo te versnellen.