Excepta

YOUR DATA BODYGUARD

Excepta biedt één integraal veiligheidsschild dat jouw data veilig maakt en houdt, zodat je kunt blijven ondernemen. Direct en zonder uitzonderingen.
In de wetenschap dat jij en je collega’s net mensen zijn en fouten kunnen maken op het gebied van dataveiligheid.
Excepta is een ingenieus concept van hardware, software en advies dat alle relevante data en systemen in je bedrijf beschermt, monitort en bewaart tegen verlies of schade.
Een modulaire totaaloplossing, ontwikkeld voor de meest veeleisende multinationals en vertaald naar een betaalbare en toegankelijke variant voor het MKB.

Excepta appliances zijn specifiek gebouwd op de functionele en technische Eisen die quest software aan haar software stelt. Varierend van 1U tot 4U servers kunnen de appliances ingezet worden voor diverse type workloads.

Excepta kan klanten met DL & DR appliances volledig ontzorgen door vervangende appratuur aan te bieden die afgestemd zijn op de hedendaagse eisen.

Zeer krachtige appratuur tegen een zeer scherpe prijs!

Ook voor de kleinere ondernemers, of POS locaties en kleinere kantoren, levert Excepta appliances. Deze kleine appliances zijn niet minder krachtig dan de rack servers, ze zijn inzetbaar voor diverse doeleinden echter zijn ze specifiek gebouwd voor back-up en DR scenarios.

Excepta is er voor moderne ondernemers die barsten van de ideeën en de energie. Die naast lokaal ook online hun kansen willen benutten. Waar en wanneer ze maar willen. Zonder dat IT hen dwarszit of een risico wordt. Excepta garandeert dat met een ingenieus veiligheidsschild dat hun bedrijfsdata beschermt en in geval van nood weer beschikbaar maakt. Zonder uitzonderingen. Want één ding is zeker, het gaat een keer fout. Dan zorgt Excepta ervoor dat ondernemers direct en zonder kopzorgen kunnen blijven ondernemen.

Veiligheid is mensenwerk
Dát het een keer misgaat, staat vast. Nog even los van stof, brand, waterschade, energiestoringen of haperende providers: cybercriminaliteit neemt exponentieel toe en Nederlandse bedrijven zijn dankzij hun kennis, innovatie en kapitaalkracht steeds interessantere slachtoffers. Dus het moment komt een keer dat iemand hun data steelt, gijzelt of onbruikbaar maakt.

Waarom dat kan?
Omdat elke ondernemer een mens is en met andere mensen werkt. Dus ja, iemand klikt toch een keer op die ‘onschuldige’ bijlage of download thuis met die nieuwe film ook een nieuw virus of ransomware naar zijn werklaptop. En omdat alle collega’s zo fijn ‘connected’ zijn met elkaar, is binnen no-time iedereen besmet. Zelfs de backup-server en netwerken van leveranciers en klanten lopen daarbij gevaar.

Direct weer aan de slag
Excepta realiseert dat met één integraal veiligheidsschild dat jouw data veilig maakt en houdt, zodat je kunt blijven ondernemen. Direct en zonder uitzonderingen. In de wetenschap dat jij en je collega’s net mensen zijn en fouten kunnen maken op het gebied van dataveiligheid. Excepta is een ingenieus concept van hardware, software en advies die alle relevante data en systemen in je bedrijf beschermt, monitort en bewaart tegen verlies of schade.