Dell-EMC

Alkum Solutions werkt al ruim 10 jaar samen met Dell. Gezamelijk hebben we de focus gehad op het leveren van Back-up en DR oplossingen, netwerk infrastructuur, client management en nog meer oplossingen. Alkum levert tot op de dag van vandaag services aan Dell ter ondersteuning in projecten.

Recente ontwikkelingen in computer-, netwerk- en opslagtechnologieën hebben high-performance computing (HPC) – en daarmee data-analyse en AI – binnen handbereik gebracht voor meer toepassingen dan ooit tevoren. Of u nu werkt om levens te redden, het universum te begrijpen, betere machines te bouwen, financiële risico’s te neutraliseren of te anticiperen op klantensentiment, met high-performance computing-oplossingen, u kunt het succes van uw organisatie beïnvloeden en de toekomst van onze wereld vormgeven.

Los de meest complexe problemen op

Voer zeer complexe en rekenintensieve taken in realtime uit met krachtige computerinfrastructuur
dell2

Versnel de tijd tot resultaten

Vereenvoudig het ontwerp en de configuratie van HPC-systemen aanzienlijk en bespaar tijd

Bescherm uw organisatie

Kom een proefrit maken met Dell EMC om risico’s te beheersen tijdens uw reis naar digitale transformatie

Onze moderne krachtige computer infrastructuur maakt de acceptatie sneller, eenvoudiger en meer collaboratief. We bieden een keuze aan flexibele en schaalbare HPC-oplossingen voor organisaties van elke omvang, met speciaal gebouwde servers, opslag- en werkstations voor elk gebruik.

Servers

Dell EMC PowerEdge-servers ondersteunen krachtige accelerators op een niveau met één knooppunt en meerdere knooppunten om uit te lijnen met AI-, machine- en deep-learning applicaties

Opslag

Beveilig uw belangrijkste bedrijfsmiddelen met toonaangevende oplossingen voor opslag en gegevensbescherming.

Netwerk

Dell EMC netwerk switches voor ondernemingen en kleine bedrijven helpen u te voldoen aan de eisen van de moderne digitale netwerken