Quest Software

 

Quest kiest voor Alkum Solutions voor de levering van diensten voor een breed scala van haar producten. Door jaren ervaring heeft Alkum aangetoond Quest goed te kunnen ondersteunen in diverse, complexe, vraagstukken van klanten.

Technologische uitdagingen houden nooit op met veranderen, dus Quest ook niet. Of het nu gaat om gegevensexplosie, cloud-uitbreiding, beveiligingsrisico’s of iets nieuws, we werken met u samen om u te helpen bij het oplossen van de moeilijkste IT-uitdagingen. Sinds 1987 bieden we software-oplossingen voor de snelle wereld van IT voor ondernemingen. Met Quest kunnen u en uw organisatie minder tijd besteden aan IT-beheer en meer tijd aan bedrijfsinnovatie.

Quest is een wereldwijde leverancier voor 130.000 bedrijven in 100 landen, waaronder 95% van de Fortune 500 en 90% van de Global 1000. Ze hebben dus de ervaring om u te helpen uw gegevens te beheren en te beschermen, uw hybride omgevingen onder controle te houden, te houden bijhouden van alle apparaten die op het netwerk zijn aangesloten, blijven compliant en bepalen elke identiteit in de hele onderneming.

Quest – eenvoudige oplossingen voor een complexe wereld.

Commentaar niet toegestaan