Producten

Alkum gebruikt de onderstaande producten om back-up, herstel en hoge beschikbaarheid van servers en data te realiseren.

Rapid Recovery omschrijving en functionaliteit

QoreStor omschrijving en functionaliteit

NetVault omschrijving en functionaliteit

Totaaloplossingen

Alkum heeft een hecht partnerschap met Excepta voor de levering van totaaloplossingen. Deze oplossingen zijn afgestemd op de eisen die gesteld worden aan hoogwaardige en goed presterende oplossingen.

Excepta

Excepta is er voor moderne ondernemers die barsten van de ideeën en de energie. Die naast lokaal ook online hun kansen willen benutten. Waar en wanneer ze maar willen. Zonder dat IT hen dwarszit of een risico wordt. Excepta garandeert dat met een ingenieus veiligheidsschild dat hun bedrijfsdata beschermt en in geval van nood weer beschikbaar maakt. Zonder uitzonderingen. Want één ding is zeker, het gaat een keer fout. Dan zorgt Excepta ervoor dat ondernemers direct en zonder kopzorgen kunnen blijven ondernemen.

Veiligheid is mensenwerk
Dát het een keer misgaat, staat vast. Nog even los van stof, brand, waterschade, energiestoringen of haperende providers: cybercriminaliteit neemt exponentieel toe en Nederlandse bedrijven zijn dankzij hun kennis, innovatie en kapitaalkracht steeds interessantere slachtoffers. Dus het moment komt een keer dat iemand hun data steelt, gijzelt of onbruikbaar maakt.

Waarom dat kan?
Omdat elke ondernemer een mens is en met andere mensen werkt. Dus ja, iemand klikt toch een keer op die ‘onschuldige’ bijlage of download thuis met die nieuwe film ook een nieuw virus of ransomware naar zijn werklaptop. En omdat alle collega’s zo fijn ‘connected’ zijn met elkaar, is binnen no-time iedereen besmet. Zelfs de backup-server en netwerken van leveranciers en klanten lopen daarbij gevaar.

Direct weer aan de slag
Excepta realiseert dat met één integraal veiligheidsschild dat jouw data veilig maakt en houdt, zodat je kunt blijven ondernemen. Direct en zonder uitzonderingen. In de wetenschap dat jij en je collega’s net mensen zijn en fouten kunnen maken op het gebied van dataveiligheid. Excepta is een ingenieus concept van hardware, software en advies die alle relevante data en systemen in je bedrijf beschermt, monitort en bewaart tegen verlies of schade.

Commentaar niet toegestaan